Grondwerk

Één van de vele specialisaties van Olbotec

Kabelwerken

Grondwerk is een ruim begrip en zo vatten wij het dan ook op. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze opdrachtgever, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering.

Projecten die wij in het verleden hebben mogen uitvoeren variëren enorm. Graafwerkzaamheden tot het ingraven van kabels, persingen van buizen,gestuurde boringen.

Op het gebied van werkvoorbereiding denken wij graag met u mee. Wij stellen ons flexibel op, om eventuele problemen tijdens de uitvoering te voorkomen of tot een minimum te beperken.

Op het gebied van de uitvoering komt het neer op creativiteit en ervaring. Dit is voor onze medewerkers in de binnen- en buitendienst geen probleem.

Openbare Verlichting

/// Olbotec plaats lichtmasten masten, vervangt masten verwijderd masten van 4 meter tot wel 18 meter, of het nu paaltop,uitlegger,dubbeluitleggers zijn wij doen het allemaal. Voor het afkoppelen van de mast hebben wij vakkundige monteurs, die in bezit zijn van de aanwijzing VP. Wij werken met Periodiek gekeurd materieel om ons machinepark in topconditie te houden.

Hier boven op de foto werken wij met een aanhanger met 4 assen die volledig uit aluminium gemaakt is door Ultra-lite. Met een totaal gewicht van 3500kg blijft er een netto laadvermogen over van 2460kg De kraan is een Amco Veba met afstandsbesturing met 3 hydraulische uitschuivers. Wij behalen met Hand gedeeltes een Gieklengte van 11 meter. Met dit concept kunnen we bij de kortere masten tot 7 meter een scherpe prijs voor het plaatsen neer leggen.

Ook kunt u terecht bij ons voor een hoogwerker.