Overige diensten

Andere diensten van Olbotec

Monteurs

Olbotec levert ook diverse monteurs met de goede certificering en diploma’s voor uiteenlopende werkzaamheden in de openbareverlichting, kabelwerken, Vri montage, en werkzaamheden op Rijkswaterstaat gebied.

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Assembleren

Olbotec is enkele jaren terug na enig aanvraag begonnen om aansluitplaten te ontwikkelen en maken voor de infra & mobiliteit markt. Dit komt voort uit het monteren van losse componenten op een aansluitplaat en te bedraden van de componenten.

Wij tekenen een plaat en in overeenstemming met de opdrachtgever produceren wij deze montageplaat. Wij monteren de aangeleverde componenten van opdrachtgever en bedraden deze en wordt getest en worden als compleet product afgeleverd.

Voordelen zijn kosten besparend omdat de monteur van de buitendienst een compleet aangesloten werkend product mee krijg om aan te sluiten. Doorgaans in de ov is het monteren van de grondkabel en lichtmast snoer nog van toepassing. Barcode registratie kan indien noodzakelijk ook door meegenomen worden in de assemblage

Vraag vrijblijvend informatie op.

GPS

Digitaal inmeten
Global Positioning System (GPS) is en plaatsbepalingsysteem gebaseerd op signalen van satellieten. Dit gebruiken wij om de exacte positie van kabels en leidingen te bepalen..·

 

Kostenvoordeel
Het grote voordeel van dit systeem is dat de kosten van landmeten sterk gereduceerd kunnen worden. Het systeem wordt door één persoon bediend en de resultaten zijn direct digitaal beschikbaar.

Olbotec kiest voor Trimble
Het uitzetten en inmeten van kabel- en leidingentracés doen wij m.b.v. de Trimble 6000. Dit is een klein, robuust, kabelvrij, lichtgewicht en alles-in-één systeem. Zo zijn wij flexibel en in staat om zeer nauwkeurig meetwerk te verrichten. De meetgegevens kunnen worden verwerkt naar bijvoorbeeld Autocad. En data in Excel zetten.