Verhuur

Één van de vele specialisaties van Olbotec

In deze categorie van Olbotec vindt u o.a.:
– Verhuur Aggregaten
– Verhuur Hoogwerker
– Verhuur Mobilight

Verhuur Aggregaten

Diverse soorten aggregaten en generatoren. Wilt u recreëren in de vrije natuur, maar mag het comfort van elektra niet ontbreken? Of heeft u voor een evenement behoefte aan tijdelijke stroom voor een rockband en een koelinstallatie? Misschien wilt u uw tuingereedschap ook gebruiken op plaatsen waar een stopcontact ontbreekt? En wat als op uw bedrijf plots de stroom uitvalt?

Olbotec Aggregaten is een betrouwbare partner voor een breed aanbod aan mobiele (nood)stroomsystemen, die van 2 tot 100 kVA aan vermogen kunnen leveren. Tevens leveren wij ook aggregaten met een ov schakeling.

Extra geluidsarme generatoren en externe brandstof tanks. We werken klant- en oplossingsgericht. Zo kunnen we voor de zeer geluidsarme systemen een externe brandstoftank bijleveren, zodat u het hele weekend geen omkijken heeft naar uw aggregaat.

Olbotec Aggregaten: Wij brengen u met plezier op stroom!

Verhuur Hoogwerker

Specificaties

Werkhoogte tot 145 meter
Benodigd rijbewijs C
Korfbelasting van 265 kg
Een zwenkbereik van 360°
Proportionele bediening
Afstempelen binnen voertuig breedte

Truck hoogwerkers tot 14.5 meter werkhoogte
De truck hoogwerker Taurus 265-14.5 is een truck hoogwerker die, mits gebouwd op een geschikt chassis, uitstekend geschikt is voor snelle, wendbare combinaties bij het uitvoeren van werkzaamheden op middelgrote hoogten. De truck hoogwerker bestaat uit een tweevoudige telescoop-onderboom (één uitschuivende arm) en een bovenboom. De constructie van de truck hoogwerker is zodanig dat een maximale horizontale reikwijdte gehaald wordt en dat aan de andere zijde geen uitstekende delen buiten het chassis komen. De truck hoogwerker Taurus 265-14.5 bereikt een hoogte van 14.5 meter en is een zeer geschikte combinatie voor installatiewerkzaamheden, straatverlichtingcontrole, schilderswerkzaamheden etc.

Verhuur Mobilight

Extra licht nodig? Voor uw evenement of het uitlichten van uw reclame-uitingen of wellicht voor nachtelijke (weg)werkzaamheden?

Olbotec aggregaten verhuurt ook mobiele lichtmasten, met energiebesparende lampen en een zeer laag energieverbruik. Deze mobiele lichtmasten zijn op elke plek inzetbaar.

Onze lichtmasten zijn niet alleen geschikt als lichtbron, maar kunnen ook prima dienst doen als extra middel om uw bedrijf te promoten. Aan de lichtmast kunnen verschillende doeken/vlaggen met reclame-uitingen worden bevestigd. Ook kunt u door een kleurenfilter op de lamp, extra aandacht vragen voor uw (reclame)boodschap. Mogelijkheden te over dus!