Welkom bij Olbotec

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben bij gerenommeerde bedrijven hebben wij besloten als onafhankelijk en zelfstandige onderneming verder te gaan.

Al onze krachten en ervaring binnen de branche hebben wij begin 2011 een nieuw bedrijf opgericht Olbotec BV. Bij ons kunt u terecht voor openbare verlichting, kabelwerken en VRI ongeacht het project.

Doordat wij persoonlijk zijn betrokken bij alle facetten binnen het bouw proces kunnen wij onze kosten laag houden, wat resulteert in uiterst concurrerende prijs opgaven en efficiënte werkmethoden. Van aannemen tot opleveren, van calculeren tot uitvoeren. Alles wordt in eigen beheer verzorgd waarbij persoonlijke contact met de opdrachtgever als belangrijk wordt ervaren.

Door inzet van een vaste groep representatieve en ervaren vakmensen kunnen wij kwalitatief werk afleveren met oog voor detail en afwerking.

Mochten wij hier u aandacht hebben gewekt kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies of een vrijblijvende markt conforme en concurrerende prijs opgave.

Directie Olbotec